Lara Vonk

Sfeerimpressie

Bed and Breakfast Hoogegeest is gelegen in de polder van Akersloot. Het vrije uitzicht op grazende schaapjes, de Noordermolen en weilanden geeft u het ultieme buitenleven- gevoel. De ruime tuin van circa 130 vierkante meter biedt u volop privacy, waar u zowel zomers als ’s winters heerlijk kunt genieten. Het uitzicht op de ondergaande zon maakt het plaatje helemaal compleet.  

Het huisje heeft 3 slaapkamers, een badkamer en een ruime woonkamer. De landelijke inrichting, de houten balken en slaapkamers op de begane grond maken het geheel tot een gezellige en huiselijke sfeer. 

Omgeving en uitzicht

Bed and Breakfast Hoogegeest is gelegen in een polderachtige en landelijke omgeving, omringt door schapen, koeien en vogels. In de rustige omgeving en het vrije uitzicht komt u heerlijk tot rust en kunt u ontsnappen aan de drukte van alledag. 

Woonkamer

De ruime woonkamer beschikt over een grote eettafel met 8 zitplaatsen met een prachtig uitzicht over de weilanden, Noordermolen en schapen. De grote eettafel  leent zich perfect voor gezellige diners, spelletjes- of borrelavonden. Maar ook kunt u heerlijk  relaxen op de bank bij de kachel onder het genot van een heerlijk glas rode wijn of kop thee. Verder beschikt het huisje over een keukenblok met gootsteen, koelkast, waterkoker en een koffiezetapparaat.

Slaapkamer 1

Deze slaapkamer is geschikt voor 2 personen en beschikt over een  tweepersoonsbed en een inbouw-kledingkast. De kamer grenst direct aan de badkamer. 

Slaapkamer 2

Deze slaapkamer is ook geschikt voor 2 personen en beschikt over een royale kledingkast en een eigen wastafel. Vanuit deze kamer heb je uitzicht op de ruime tuin en de weilanden.

Slaapkamer 3

Deze slaapkamer is beschikt over een eenpersoonsbed met de mogelijkheid om een extra matras of luchtbed neer te leggen. Verder beschikt deze kamer over een kledingkast en heb je vanuit je bed een prachtig uitzicht over de weilanden. 

Badkamer

De badkamer is voorzien van een toilet, een wastafel met 2 kranen en een inloopdouche. De vloerverwarming geeft een behaaglijk gevoel. Handdoeken en een föhn zijn aanwezig.